Block de bhop pe care cand arunci pistolul nu se activeaza
3 participanți
Pagina 1 din 1
Block de bhop pe care cand arunci pistolul nu se activeaza
Tutorialul este foarte simplu.Poate uni dintre voi stiati deja cum se face.Insa nu cred ca toti.
Pentru inceput facem blockul care vrem sa fie bhop cu functia func_door si urmatoarele setari:
Acum faceti un block cu textura aaatrigger si o setati snap on grid : 1 si plasati blockul cu textura aaatrigger cu o casuta mai sus decat blockul de bhop ca in poza
Acum datii functia trigger_multiple la blockul cu textura aaatrigger si la Target puneti numele blockului bhop olor=#FF8000] bhop1]
Acum puteti sa testati spusele mele. Mie unu mi-a mers. Daca nu va merge spuneti-mi aici :)
Have a nice day!
Pentru inceput facem blockul care vrem sa fie bhop cu functia func_door si urmatoarele setari:
Acum faceti un block cu textura aaatrigger si o setati snap on grid : 1 si plasati blockul cu textura aaatrigger cu o casuta mai sus decat blockul de bhop ca in poza
Acum datii functia trigger_multiple la blockul cu textura aaatrigger si la Target puneti numele blockului bhop olor=#FF8000] bhop1]
Acum puteti sa testati spusele mele. Mie unu mi-a mers. Daca nu va merge spuneti-mi aici :)
Have a nice day!
Verdeeeee- Nou Venit
Bani în mână : 12939
Mulţumiri primite : 0
Data de inscriere : 02/03/2013
Varsta : 30
Ocupaţia : Student
XZ Reclama- Google Bot
Bani în mână : 12892
Mulţumiri primite : 0
Data de inscriere : 01/03/2013
Re: Block de bhop pe care cand arunci pistolul nu se activeaza
Mie nu mi-a mers :]]
pepsyl3mon- .......::::::Grad 3::::::.......
Bani în mână : 13073
Mulţumiri primite : 1
Data de inscriere : 03/03/2013
Ocupaţia : Metin/Liceu/Samp
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum