Cum sa creezi o scara cu func_ladder
2 participanți
Pagina 1 din 1
Cum sa creezi o scara cu func_ladder
Autor: Mushrambo
In acest tutorial va voi arata cum se face o scara !
Faceti harta si ce mai vreti voi , acum sa facem scara:
1. facem scara cu textura ladder sau putem face scara din block-uri.Eu o sa va arat cu o scara facuta din block-uri ! Aceasta este scara !
2.Dupa ce am facut scara selectam toate componentele scarii ( in cazul meu , daca voi faceti un singur block cu textura ladder spre exemplu nu va trebuie sa faceti altceva decat sa selectati doar blockul cu textura respectiva ) si le dam functia func_wall !
3.Acum dupa ce am selectat toate componentele scarii si le-am dat functia func_wall , mai facem un block subtire cu textura aaatrigger pe care il lipim de scara ( il punem in fata scarii).
4.Dupa ce am pus textura aaatrigger asa cum vam explicat la pasul 3, selectam blockul facut cu textura aaatrigger si ii dam func_ladder cu setarile Invisible : yes
In acest tutorial va voi arata cum se face o scara !
Faceti harta si ce mai vreti voi , acum sa facem scara:
1. facem scara cu textura ladder sau putem face scara din block-uri.Eu o sa va arat cu o scara facuta din block-uri ! Aceasta este scara !
2.Dupa ce am facut scara selectam toate componentele scarii ( in cazul meu , daca voi faceti un singur block cu textura ladder spre exemplu nu va trebuie sa faceti altceva decat sa selectati doar blockul cu textura respectiva ) si le dam functia func_wall !
3.Acum dupa ce am selectat toate componentele scarii si le-am dat functia func_wall , mai facem un block subtire cu textura aaatrigger pe care il lipim de scara ( il punem in fata scarii).
4.Dupa ce am pus textura aaatrigger asa cum vam explicat la pasul 3, selectam blockul facut cu textura aaatrigger si ii dam func_ladder cu setarile Invisible : yes
Verdeeeee- Nou Venit
Bani în mână : 12951
Mulţumiri primite : 0
Data de inscriere : 02/03/2013
Varsta : 30
Ocupaţia : Student
Re: Cum sa creezi o scara cu func_ladder
Cam greu dar o sa incerc.
pepsyl3mon- .......::::::Grad 3::::::.......
Bani în mână : 13085
Mulţumiri primite : 1
Data de inscriere : 03/03/2013
Ocupaţia : Metin/Liceu/Samp
Pagina 1 din 1
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum